Cultuurveld

Divers aanbod in muziek, workshops en eetkraampjes

 

Naast de fantastische acts in ons hoofd-programma zal er de hele dag door van alles te zien en te doen zijn. Zo zullen er meerdere eetkraampjes zijn om de verschillende smaakpapillen te prikkelen. Hapjes uit Marokko, Mexico, China maar ook oud-Hollands poffertjes. En wat is een festival met kinderen zonder suikerspinnen.

 

De gehele dag worden leuke activiteiten en workshops aangeboden door fantastische organisaties. Wat te denken van een workshop 'Fermenteren kun je leren' of workshops speciaal voor kinderen van Terra Nova (educatief spelen) en Zeezelaar (kunst). Heel inspirirend zijn ook de workshops en voordrachten van poezie en verhalen verzorgd door Huis der Letteren (fictie) en Pocket Stories (non-fictie).


Daarnaast hebben we muziek uit verschillende windstreken zoals Marokko (Kasba) en de Caribbean (KalentuRa Drums). DJ Voxstrot zal twee setjes draaien en tussen de verschillende optredens door de boel aan het swingen houden.


Naast een vast podium worden er in samenwerking met Roof for Humanity zes zeer knusse Bamboo Domes gebouwd. Hierin zullen de verscheidende workshops worden gegeven.

Partners van sportpark de Eendracht: