Voor sportlessen kunt u terecht in Spark United, het multi-verzamel sportgebouw van ... >>
Vanaf 4 oktober (10.00) wordt er elke woensdagochtend een wandeling door de Tuinen van ... >>
In samenwerking met de NOC*NSF is er voor de sportverenigingen in Nederland een structuur ... >>
Websites voor het centrale sportgebouw Spark United en de nieuwe buurt OV-dienst Vervoer ... >>
De Vereniging voor Besloten Vervoer Tuinen van West (Vervoer TvW) rijdt aanvullend op ... >>
 

Last Man Stands

Amsterdamse cricket competitie in de lente van start! Last Man Stands is een wereldwijd cricket sociale competitie dat momenteel door meer dan 90.000 spelers en 6.500 teams in heel Australiƫ, Engeland, Schotland, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Amerika, Bangladesh, Pakistan, de U.A.E., en nu ook in Nederland wordt gespeeld.

We spelen 8-a-side T20 competities en toernooien, die in 2 uur op een door de weekse avond worden gespeeld. Dit maakt het perfect voor de mensen die weer cricket willen gaan spelen,  maar daar geen hele zaterdag of zondag voor op willen of kunnen geven. De games zelf zijn vol actie, en er is ook geen vaste opstelling voor beide teams. Wij zorgen voor het veld, de scheidsrechter, de bal, live scoring en we zorgen zelfs voor de team shirts. 

Alle spelers en teams krijgen een wereldwijde rangschikking op onze website (www.lastmanstands.com), zodat je jezelf met je vrienden uit Amsterdam en van over de hele wereld kunt vergelijken.

Onze allereerste Nederlandse competitie wordt in april gelanceerd met wedstrijden die op weekdagen (donderdag en vrijdagen) bij de Qui Vive Cricket Club op Sportpark de Eendracht, Bok de Korverweg 4 Amsterdam worden gespeeld. 

Zet de 22e April 2017 in je agenda en kom kijken op de LMS-cricket bij Qui Vive CC om een voorproefje te krijgen van wat er gaat komen.

In de toekomst willen we ook in andere steden beginnen en toernooien spelen als onderdeel van onze  ‘Race to Cape Town’ voor de 2017 Wereld Kampioenschappen. Om je aan te melden ga naar:  www.lastmanstsands.com/playcricketamsterdam of email Grant Expatcricket@gmail.com voor meer vragen.

Last Man Stands on ICC 360 https://www.youtube.com/watch?v=nTYEhW9phyY

 

 

 

Partners van sportpark de Eendracht: