Voor sportlessen kunt u terecht in Spark United, het multi-verzamel sportgebouw van ... >>
Vanaf 4 oktober (10.00) wordt er elke woensdagochtend een wandeling door de Tuinen van ... >>
In samenwerking met de NOC*NSF is er voor de sportverenigingen in Nederland een structuur ... >>
Websites voor het centrale sportgebouw Spark United en de nieuwe buurt OV-dienst Vervoer ... >>
De Vereniging voor Besloten Vervoer Tuinen van West (Vervoer TvW) rijdt aanvullend op ... >>
 

Opendag tennis

OPEN DAG TENNISVERENIGING GEUZENVELD

Tennisvereniging Geuzenveld houdt op zondag 1 april 2012 een Open Dag. De Open Dag is vooral bedoeld om mensen, die een keer een kijkje willen komen nemen, die gelegenheid te geven. Tussen 12.00 en 14.00 uur is er daarvoor dus kans en na 14.00 uur start dan het openingstoernooi. Tennisvereniging Geuzenveld verwelkomt die dag natuurlijk ook haar eigen leden, die ook voor het jaar 2012 weer hebben ingeschreven. Op 6 mooie gravelbanen, weer helemaal speelklaar gemaakt door de mensen van het Stadsdeel en Sportpark de Eendracht, kan tot en met eind oktober weer volop gespeeld worden. En, zoals gebruikelijk bij TV Geuzenveld, zijn er weer volop activiteiten zoals kennismakingslessen “maak kennis met tennis”, toss-ochtenden en -avonden, toernooien, speciale spelavonden en noem maar op. De samenvatting van alle activiteiten is weer te vinden in de Grip, het jaaroverzicht van alles binnen TV Geuzenveld.

Groots toernooi beleeft 20e editie

Bijzonder wordt dit jaar de viering van het alweer 20e John Storm-toernooi, het inmiddels door heel Amsterdam (en daarbuiten) bekende toernooi, waarvoor de deelname elk jaar groter wordt, zodat afgelopen jaar zelfs voor het eerst met een wachtlijst gewerkt moest worden. Dat belooft wat voor de 20e editie, waarvoor TV Geuzenveld ook een aparte toernooicommissie heeft benoemd en waarbij de sponsoren van de tennisvereniging een extra duit in het zakje gaan doen.

Mooiere kantine

De kantine van TV Geuzenveld heeft de afgelopen maanden een bijzondere verbouwing ondergaan, bijna geheel gerealiseerd door een groep uit de eigen leden. Allemaal handige mannen en vrouwen, die ieder een steentje hebben bijgedragen en een mooiere kantine hebben afgeleverd, die dus op de Open Dag ook voor de eerste keer gebruikt zal worden.

Kom gerust kijken……en speel ook een balletje…..

TV Geuzenveld heeft baanverlichting tot 23.00 uur, een sfeervolle kantine, grote douche- en kleedruimte, een oefenkooi, gediplomeerde tennisleraren, veel activiteiten en voldoende gratis parkeergelegenheid.

TV Geuzenveld zal deze dag een gastheer zijn voor iedereen, die wil komen kijken. Het is kosteloos en vrijblijvend, maar zeker de moeite waard.Tennisschool Tennis Op Maat zal een workshop verzorgen, er zijn voldoende rackets en ballen aanwezig voor iedereen, die een bal wil slaan, er zijn vervolgmogelijkheden voor iedereen voor wie tennis een leuke en gezellige sport kan zijn. Want dat is toch wel wat TV Geuzenveld bijzonder maakt…… de gezelligheid onder elkaar. We zijn geen topsport-club, maar een breedte-club, waar ieder wat van zijn of haar gading kan vinden. Elk nieuw lid op de Open Dag ontvangt een korting van 10% op het lidmaatschap en een blik tennisballen! Je vindt de club aan de Tom Schreursweg 12 (1067 MCAmsterdam), vlak achter de “Aristoshal”, als onderdeel van sportpark de Eendracht. Zie voor meer informatie: www.tvgeuzenveld.nl

Partners van sportpark de Eendracht: