De Eendracht Open - festival
13 mei
Nog 158 dagen >>
Zondag 20 november De natuurgrasvelden op Sportpark de Eendracht zijn afgelast. De ... >>
Het eerste voetbalkunstgrasveld op Sportpark de Eendracht wordt voorzien van een nieuwe ... >>
Kaatswedstrijd wedstrijd te Amsterdam Op zaterdag 6 juni werd onder ideale ... >>
Dit filmpje bevat beelden over de Amsterdam Crusaders die na vijf jaar eindelijk weer ... >>
Dit filmpje bevat beelden van de finale van het American Football in Nederland : The ... >>
 

Afgelastingen

Zondag 20 november De natuurgrasvelden op Sportpark de Eendracht zijn afgelast. De wedstrijd SC Eendracht '82 4 - ASV Germaan/De Eland om 12 uur gaat niet door.

vervanging toplaag veld 15

Het eerste voetbalkunstgrasveld op Sportpark de Eendracht wordt voorzien van een nieuwe toplaag.

Veld 15, het voetbalveld naast het nieuwe sportverzamelgebouw Spark United, was flink versleten. De firma Domo vervangt in samenwerking met KSP en Intergass binnen twee weken de oude toplaag voor een nieuwe toplaag.

Kaatswedstrijd Amsterdam.

Kaatswedstrijd wedstrijd te Amsterdam Op zaterdag 6 juni werd onder ideale omstandigheden de jaarlijkse KNKB - FBA wedstrijd in Amsterdam gehouden op sportpark De Eendracht. Bij de afdelings wedstrijd werd de finale tussen Hilversum (José Grond - Marinus Grond - Franke Ferwerda) & Den Haag (Gerben Bootsma - Peter Veltman - Simon van der Gaast) in een spannende partij pas in het voordeel van Hilversum beslist op de stand 5-5 / 6-6. Bij de door elkaar loten partij ging werd de finale gewonnen door Arjen Staphorsius (Dronten) Wopke Dotinga (Hoofddorp) en Nynke Brandsma (Amsterdam) / Jentje Deelstra (Rijswijk) en moesten Roel Westerhof (Alkmaar) , Jacob de Jong (Dronten) en Tom Twerda (Putten) genoegen nemen met de premie. De kleine premie ging naar het partuur van Jouke de Jong, (Dronten), Kees Sikkema (Dronten) en Sieger Siderius (Dronten) De wisselprijs,een heus Amsterdammertje, voor de beste kaatser van de dag, ging volledig terecht naar Gerben Bootsma die gedurende de gehele dag het perk van alle tegenstanders tot wanhoop bracht door een geweldige variatie in de opslag en veel directe opslag punten. De wedstrijd stond niet alleen qua aankleding in het teken van Amsterdam 2015, maar ook het prijzenpakket. Voor een iedere prijswinnaar was en een originele jute zak met typisch zeelieden voeding/dranken inhoud.

Tulip Bowl voor de Crusaders

Dit filmpje bevat beelden over de Amsterdam Crusaders die na vijf jaar eindelijk weer Tulip Bowl krijgen.

Tulip Bowl Highlight

Dit filmpje bevat beelden van de finale van het American Football in Nederland : The Tulip Bowl

Partners van sportpark de Eendracht: