De Eendracht Open - festival
13 mei
Nog 77 dagen >>
Dit weekend (zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017) zijn de natuurgrasvelden op ... >>
Sport & Mind Amsterdam is een uniek, bijzonder initiatief van een 3-tal gediplomeerde ... >>
De Vereniging voor Besloten Vervoer Tuinen van West (Vervoer TvW) rijdt aanvullend op ... >>
De Amsterdam Devils, in samenwerking met AFL Europe, ontvangen op zaterdag 1 april de ... >>
Op 27 november 2016 was het jaarlijkse gala van de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond ... >>
 

Vacature sportparkmanager/directeur-bestuurder innovatief

Sportpark de Eendracht gaat de volgende fase in, per 26 april is er een solliciatieprocedure opgestart om een sportparkmanager/directeur-bestuurder te vinden.

Sportpark De Eendracht is een landschappelijke gelegen, middelgroot sportpark in stadsdeel Nieuw-West, gemeente Amsterdam. Het park heeft een belangrijke poortfunctie naar het volop in ontwikkeling zijnde recreatiegebied de Tuinen van West. Het betreft een sportpark met ambitie! De sportparticipatie in de omliggende wijken is het laagst van Amsterdam en moet omhoog. De uitdaging is om de maatschappelijke waarde van Sportpark De Eendracht te vergroten door een eigentijds exploitatiemodel: sportparkmanagement. Centraal hierbij staat een effectievere besteding van het beschikbare gemeenschapgeld en een verbetering van het gebruik door maatschappelijk ondernemerschap. Het exploitatiemodel dient als pilot voor zowel stadsdeel Nieuw-West als heel Amsterdam.

Om dit doel te bereiken, wordt het sportpark gefaseerd herontwikkeld. Daarnaast wordt de exploitatie van sportpark de Eendracht verzelfstandigd in een stichting.

Voor deze nieuwe beheerorganisatie zoeken wij een: sportparkmanager/directeur-bestuurder Innovatief klik hier voor de complete vacature tekst

Partners van sportpark de Eendracht: