Hardlopen

Sport & Mind Amsterdam biedt hardloopcursussen aan onder leiding van een gediplomeerde hardlooptrainer/voedingsadviseur.

Wil je graag (leren) hardlopen in recreatiegebied Tuinen van West onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer/voedingsadviseur? Geef je dan op voor een hardlooptraining van Sport & Mind Amsterdam, sportpartner van Stichting Sportpark De Eendracht. Er zijn mogelijkheden voor iedereen, zoals damesgroepen, 50+ groepen, jeugdgroepen, groepen voor beginners en (half)gevorderden. Voor ieder wat wils dus. Ook zijn er mogelijkheden voor een speciale training inzake gewichtsbeheersing, met of zonder persoonlijke begeleiding. Cursusmogelijkheden zijn er dagelijks overdag en in de avonduren.

Lopende cursussen zijn:

- maandagochtend 09.30 voor alle categorien 

- dinsdagochtend 10:00 voor Running Blind (visueel gehandicapten en hun buddy's)

  • - dinsdagavond 19.30 uur voor gevorderden
  • - woensdagochtend 09:30 voor half gevorderden
  •  
  • - donderdagochtend 09:30 voor half gevorderden
  •  

- vrijdagochtend 10:00 voor Running Blind (visueel gehandicapten en hun buddy's)

Trainingen voor alle doelgroepen starten bij een minimale deelname van 3 personen, dus kom in beweging en informeer naar de mogelijkheden. Iedereen is welkom! De eerste twee lessen zijn gratis, daarna is het lidmaatschap van Sport & Mind Amsterdam verplicht. De hardlooptrainer vertelt je daar graag mee over. Start en eindpunt: Sportpark de Eendracht, Bok de Korverweg 4, Amsterdam. Gratis parkeren, mogelijkheid voor omkleden, douchen en opbergen van waardevolle spullen. Inschrijven of meer informatie: hardlopen@sportparkdeeendracht.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partners van sportpark de Eendracht: