Een aantal natuurgrasvelden op Sportpark de Eendracht is momenteel afgekeurd. Op de ... >>
Vanaf 4 oktober (10.00) wordt er elke woensdagochtend een wandeling door de Tuinen van ... >>
Sport & Mind is gestopt. Binnen het sportpark zijn wij bezig om een vereniging op te ... >>
Amsterdamse cricket competitie in de lente van start! Last Man Stands Social competition ... >>
In samenwerking met de NOC*NSF is er voor de sportverenigingen in Nederland een structuur ... >>
 

Parkmanagement

Stadsdeel Nieuw-West wil van Sportpark De Eendracht een innovatief, eigentijds en levendig sportpark maken, dat een belangrijke link heeft met de omliggende buurten. Hiervoor is een organisatie vereist welke snel kan inspelen op trends en ontwikkelingen. En een organisatie waarin efficiƫnt en slagvaardig kan worden gewerkt.

Het parkmanagement is organisatorisch belegd bij Stichting Sportpark De Eendracht. De stichting heeft een exploitatie- en huurovereenkomst met Stadsdeel Nieuw-West. De stichting heeft gebruiksovereenkomsten met verenigingen en andere sportorganisaties. Met sport als middel probeert de stichting daarnaast allerlei sociaal-maatschappelijke doelstellingen te realiseren.

Parkmanager Menso de Maar stuurt het gehele sportpark centraal aan en zorgt voor afstemming van het gebruik van het sportpark door verenigingen, het marketing van het sportpark, het onderhoud, de evenementen, de verhuur en de samenwerking tussen de verschillende partijen op het park. De sportparkmedewerkers Roy van der Heide en Guus Benoist zorgen voor het beheer en onderhoud van het sportpark, ondersteund door Frank Wijnen, Mounir Kaddour, Robbie Zwaneveld en Marcel Wagenmakers.  

Partners van sportpark de Eendracht: