Work Hard Play Hard voetbalschool

WHPH vindt dat er in het voetbal van deze tijd spelers minder hard werken om beter te worden dan vroeger. Spelers hebben minder discipline en krijgen minder begeleiding om dit te stimuleren. Externe factoren zoals kunnen telefoons playstations en ongezond eten belemmeren ontwikkeling van kinderen in het voetbal.

WHPH laat talent harder werken om een groter talent te worden en een speler met minder talent hard werken om een talent te worden. Door de aanpak laat WHPH spelers beseffen wat er minder ging wat er beter kon en hoe dat beter kon. Spelers dingen voorzeggen dat kan iedereen maar spelers helpen om beter te worden dat is vaak nog lastig.

De trainers zijn gespecialiseerd in deze aanpak, WHPH heeft bvo trainers van verschillende voetbal organisaties die de spelers hierbij helpen. De hoofdtrainers hebben een betaald voetbal achtergrond of zijn actief als een Bvo trainer. De assistent trainers zijn veelbelovende trainers die ooit de stap willen maken naar hoofdtrainer. WHPH wil elke speler een kans geven beter te worden en zijn mogelijke droom te kunnen realiseren discipline, school en hard werken zijn de basis regels om spelers beter te maken. 

School vindt WHPH net zo belangrijk als het voetbal. Discipline op voetbal is ook discipline op school. WHPH neemt in de ontwikkeling gesprekken het punt school ook door. Dan hebben ze het over het gedrag en de resultaten op school. Lijkt het jou wat om echt voor je droom te gaan ben je bereid om alles te geven? Dan wil WHPH jou graag uitnodigen om mee te doen met onze onze trainingen.

Voor meer informatie: https://www.whphsoccerschool.com

Pin It on Pinterest

Share This