Route

Sportpark De Eendracht is makkelijk bereikbaar met de auto of de fiets. Met het verdwijnen van bus 21 in de wijk is de loopafstand naar het sportpark helaas vergroot naar 10 minuten.

Openbaar vervoer:

Vanuit trein- en metrostation “Amsterdam Sloterdijk”

  1. Metro 50 richting Gein; uitstaphalte “Burgemeester de Vlugtlaan”; verder met stadsbus 21 richting Geuzenveld; of
  2. Bus 61 richting Slotervaart.

Vanuit trein- en metrostation “Amsterdam Centraal”

  1. Trein naar “Amsterdam Sloterdijk” en dan verder zoals hierboven beschreven; of
  2. Stadsbus 21 richting Geuzenveld en dan verder zoals hierboven beschreven.

Vanuit trein- en metrostation “Amsterdam Lelylaan”
Metro naar “Burgemeester de Vlugtlaan” en dan verder zoals hierboven beschreven (Reistijd ca. 25 – 30 minuten)

Uitstappen uit bus
Uitstaphalte “Aalberstestraat” voor de voorzieningen aan de Tom Schreursweg Uitstaphalte “Sam van Houtenstraat” voor de voorzieningen aan de Bok de Korverweg (10 minuten lopen naar het Sportpark Reistijd ca. 25 – 30 minuten)

Met de auto:

Vanuit het westen (Haarlem)
Volg de “N200/A200” richting Amsterdam; sla rechtsaf bij afrit “Willem Schermerhornstraat/S 104”; sla rechtsaf bij “Ruys de Beerenbrouckstraat”; sla rechtsaf bij “Cornelis Outshoornstraat”; sla linksaf bij “Bok de Korverweg”

Vanuit het noorden (Amsterdam Noord/Zaandam)
Volg de ringweg “A10” in richting Amsterdam West/Den Haag; sla rechtsaf bij “Bos en Lommerplein/S104”; volg de weg 2 km en neem op de rotonde de 3e afslag naar “Antony Moddermanstraat”; volg de weg 1,5 km en sla rechtsaf bij “Cornelis Outshoornstraat”; sla linksaf bij “Bok de Korverweg”

Vanuit het oosten
Volg de “A1” richting Amsterdam; neem de afslag op de “A10” richting Ring Amsterdam (oost)/Den Haag; volg de “A10” richting “Amsterdam (west)”; sla linksaf bij “Bos en Lommerplein/S104”; verder zie beschrijving vanuit het noorden

Parkeren rondom het sportpark is gratis voor sporters, alleen tijdens evenementen kan het erg druk zijn. Wij raden aan om zoveel mogelijk met het OV, fiets of lopend te komen. Er zijn bij alle ingangen 2-3 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Tevens is er zijn er twee oplaadpalen voor elektrische auto’s voor de ingang van BOK 4.

Pin It on Pinterest

Share This