Survivalrun bij RUIG

RUIG maakt survivalrun mogelijk. Survivalrun bestaat al meer dan 25 jaar. Door heel Nederland kun je wedstrijden lopen en trainen voor survivalruns. En nu ook in Amsterdam!

Survivalrun is de afgelopen jaren doorgegroeid tot een volwaardige sport. Nu Amsterdam survivalrun ook omarmd heeft zal iedereen in staat zijn om de specifieke aspecten van survivalrun te trainen. Tijdens de trainingen stomen wij jou klaar voor de survivalruns door heel Nederland.

Iedereen is welkom. Al een ervaren survivalrunner? Of is survivalrun nog helemaal nieuw voor jou? Wij bieden voor ieder wat wils! Heb je nog geen ervaring dan kun je eerst de basistraining volgen. Hierin krijg jij de basis voor survivalrun aangeleerd om veilig en verantwoord te starten aan jouw survivalrun-carrière!

Bij ons staan veiligheid en verantwoord sporten hoog in het vaandel, mede daarom heeft RUIG zich aangesloten bij Survivalrun Bond Nederland (SBN). Jaarlijks verzorgt SBN een keuring van de trainingsfaciliteiten van RUIG. Op deze wijze waarborgt RUIG de kwaliteit en veiligheid voor haar leden.

Meer informatie vindt u op de website van RUIG.

Pin It on Pinterest

Share This