Coach worden bij Project Fearless!

18 januari 2023

Coach worden bij Project Fearless!

Ons lente seizoen zit er weer aan te komen wat betekent dat wij opzoek zijn naar nieuwe coaches voor onze 8-weekse programma’s! Samen met Nike Made To Play organiseren wij in Nieuw-West programma’s voor meiden tussen de 9 en 14 jaar. Bij Project Fearless organiseren wij in het jaar vier seizoenen van 8-weken. Na elk seizoen kan een kind doorgaan in de sport waarin die stond ingeschreven, of wisselen naar een andere sport om zo iets nieuws te kunnen proberen! Dit zorgt er ook voor dat we de sporten die we aanbieden kunnen wisselen. Zo hebben we bijvoorbeeld een skateboard programma gehad, maar ook Touch , voetbal en kickboksen.

Naast de skill (zoals dribbelen bij voetbal of zaktraining bij kickboksen) vinden wij de gesprekken die coaches met de kinderen hebben ook heel belangrijk. Zo hebben wij ons eigen Project Fearless curriculum waarin we elke 8 weken een ander thema bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamwork, het zijn van een rolmodel of mentale gezondheid. Rondom dit thema voeren we gesprekken met de kinderen en doen we creatieve projectjes om het bespreekbaar te maken. Daarom willen wij dat de coaches meewerken aan een oordeelvrije omgeving waarin meiden zich vrij voelen om te bewegen, elkaar aan zullen moedigen en nieuwe waardering vinden voor waartoe hun lichaam in staat is!

Op dit moment zijn we op zoek naar coaches voor ons 8-weekse kickboks en voetbal programma. Wij werken met ‘head coaches’ en ‘assistant coaches’. Het verschil zit hem hier in de verantwoordelijkheid en de extra tijd die head coaches spenderen om de lessen voor te bereiden. Als head coach krijg je 25,- per uur betaald, en als assistant coach 17,50 per uur.
Op dit moment hebben we de volgende posities open staan:

  • Kickboksen (kinderen 9-11 jaar): Maandag 6 maart t/m 24 april @17:00-18:30, Sportpark de Eendracht 
    • 1x Head coach
    • 1x Assistant coach
  • Voetbal (kinderen 12-14 jaar): Maandag 6 maart t/m 24 april @17:00-18:30, Sportpark de Eendracht 
    • 1x Head coach
    • 2x Assistant coach

Dus ben je geïnteresseerd om in een women-only space te werken en een rolmodel te zijn voor onze meiden in Nieuw-West? En werk jij graag mee aan het creëren van veilige en empowering plekken voor meiden? Meld je dan aan via de link of stuur een email naar sara@projectfearless.org!

Pin It on Pinterest

Share This